Friday, July 18, 2008

Bikini Bod!!!!!!!!

HOOOOOYOOOOOOOO I am in awe of the Dame Helen Mirren, she is 63 years old and still can carry off wearing itsy bitsy tiny red stripe bikini!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG!!!!!!! Imagine kalau nenek kita memakai bikini, inda kena umpat dan kena panggil ustaz/ustazah (for the yg Islam) dan Paderi (for Christian), untuk dinasihati! Seriously, apa dia buat ah, sampai begitu hebat badan 63 tahun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG!!!! I really salute her! Tengok bah perutnya ada lunok damit ja dan nenen dia masih lagi full dan ada isi kan! She really is so beautiful. P/S It wasn't I who blurred the cleavage part, this pic was taken from New Straits Times, they were the one who blurred it. Silly sensor person! We want to see the cleavage.
My pride and joy - potted tomatoes.

Heheheheheheh the last pic is esp. for shabbymom (more ke sri?).

9 comments:

Shabbymom said...

tu c helen tu bukan helen sedco ahh...tu helen miren..dia pigi lipo bah tu...susunya dia kasi basar lagi suruh tu doktur bah....tapi OMG kan...memang lawa.

bah lawa tu tomatos mu...putih kan..1st time aku tinguk tomatos warna putih...sooo shabby look kan

the lemari...wow....marvellous...superb...thats the right way of doing it....beautiful.....hmmmmmmmm

whimsical said...

kau tau si janet bilang tomato i albino ka.wakakakak!dan bukan putih.ia belum masak bah tu, sedang dlm proses mau masak wakaakakak! au bah si helen sedco ani, sgt lawa kan si aunty helem\n mirren.berapa umur mama mu?se umur si helen ka?

Shabbymom said...

kali lah kan...cuba u imagine mamak ku be bikiki...inda kau kena umpat...1 tahun mamak ku inda balik Papar...hahahahahaha

Shabbymom said...

lain jua cerita...ada jua tomato albino kan....bulih makan kah?

whimsical said...

i dont think so, ada ka tumbuh tumbuhan albino?yaiiii takut aku eh, ber angin karang!inda lah, i m SURE my tamatus are NOT albino wakakakakkaak!!! kita yg belum pun sampai 40 tahun, inda berani ber bikini kan!!wakakakakakakakk

Val Aziz said...

Dei geli juga kan kalu fikir nenek2pakai bikini ni..memang looks still fit lah..u think she still have some sex life ka tu ah?

Bobby said...

wow, so cute lah the tomato ... putih pula tue ... congrats on your tanam-tanaman and also, the cabinet deco ....
oh ya guys, i have update my blog .. :)

fabmom said...

mmm..tomato mu macam telur kena kupas. berkilat. bukan lagi nenek o..kita pun klo gitu sudah org pengsan..wakakakkk..

U.Lee said...

Hi Whimsical, Sophia Loren at 73 was recently voted the world's most sexiest woman!
I guess matured women today can give the younger ones some real stiff competition, ha ha.
By the way, for some reason or other I will have tomato ketchup on my fries, but will not eat one.
Have a nice weekend...if free drop by, have something for you, Lee.