Monday, April 21, 2008

Tolong lah......AC

I mau posting bahasa ibunda.susah sket mau mengumpat dgn bahasa si queen.OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!! aku memerlukan kesabaran nabi to endure watching af with ac mizal blaberring **********!!! apa pikiran nya atu ah? seriously if i terjumpa dia jalan-jalan di kk ni, i will baling dia dengan taik kucing!!!!!! apa pikiran astro juga ni, tiada kah calon-calon hos af lain? tidak adakah dorang buat screen test kepada hos-hos af ni? On the other hand, maybe inda semuanya salah si ac juga. Being a host memanglah bukan senang, I think its either u have it or u dont, and ac DON'T!!!! I rasa perlu a level of intelligence and alertness to be a good host, macam si aznil.
Si ac ni. memang agak kureeeng sket lah, dari segi fizikal, wittiness dan persona bintang. bukan jua salah dia lah kan, but seriously..if we are in ac's shoes now, what will u do my dear blogettes?
If I, I will jumpa si aznil and ask for advise. Then try lagi 2 konsert, if still no improvemnt, bowed down gracefully, call a press confrence and apologize to the whole nation. Why such dramatic exit? IMAGE MANAGEMENT. sekarang ni org suda menyampah dgn dia, and i bet rancangan ac mizal talkshow dia tu, sure org menyampah, rating sure jatuh punya. So do damage control lah, explain to the nation that he couldn't fulfil aznil's shoes, minta maaf dan minta peluang kpd rakyat malaysia to better himself. HEhehehehehehe
If masih juga tak mau do something, baik pi masuk tandas like pic above lah (ini tandas di office kami yg sudah 2 tahun rosak....very tak alert kan, terang-terang rosak, still tak dibaiki!! - tis particular sentence ditujukan kepada to whom it may concern)

So my dear blogettes, WHAT WILL U DO IF U R AC MIZAL?

2 comments:

fabmom said...

Hahahaha.!!!!! merasa AC kena carut whimsy kaw kaw!!!!!

wanaryani said...

hehehehhe....like ur post! muahhhhh