Monday, November 17, 2008

The Clan

Today's theme is family. Above is my niece Nia. She is terribly camera shy, so out of the blue she agreed to pose for this pic!!!! She even consented to wear the colorful "susuga".
Yup.....a must do activities. Hahahahaahaha, my sister Inak has no hair lice, just a few gray/white hair. Acara mencabut rambut putih. (Dia bagi sudah amaran jgn taruh this in blog...tapi i love the senyuman dlm gambar ni).

Fashionista niece, Nurul @ si gretel.


Mama ku.
The latest addition to the family - everyone dotted on him.

Silly picture. Wakakakakakakak.

View taken from the balcony of the house. All green kan. Macam mau pedas mata I tengok all green and the air terlampau fresh. Lain jua kalau biasa udara kotor ni kan. Tekajut kali my system with the clean air.

I forced these 2 girls for this silly picture...Velvet & Adik.

'M off to Sandakan tomorrow for another site inspection. See u'ol on wednesday.

6 comments:

fabmom said...

wakakakakkk!!! lucunya gambar2...
bikin tekajut c nia..behapa dia susuga antena tu!
i hv fond memories oso pasal cabut2 uban ni..dulu2 late mom pun selalu bikin acara gitu..(harus kau kena sumpah c inak lepas ni kan)
iklan sabun papaya? hihihi..
nice post!

Shabbymom said...

astaga!!!!...lucu-lucu oh kan gambar muuu!!!!....cantik oh tu tampat kamu cabut uban tu....rumah sapa tu?....

Val Aziz said...

ala rindu terus kepada kampung halaman..siok bah udara segarrr..kalu dulu ada bau taik karabau lagi..

whimsical said...

rumah mama Ian & ashley. Di seblah nya la cita-cita ku mau membena lamin ala english Green Gate & Cath Kidston ku mbak. Tapi phobia ku if the pembikin rumah ku adalah si Abang A (wakakkaakakakaakaakak!)

Anies Azeera said...

wow.. i so likey the gambar-gambar, soooo original!

memang cantik ba kan suasana kehijauan tu. I pun mau ambil gambar belakang rumah I lah, mau lawan juga. hehe..

Min said...

Val, your mom look so healthy kan? And kau nampak sungguh kurus Val ! Congrats.