Monday, December 1, 2008


This is suppose to be the Part 1 of the trip, but 'm so very not IT savvy, jadi terbalik-terbailk pula. Went to KKIA 3 hours early (iski..), and am so in love with the new KKIA. Cool interior with gleaaming floor. Waited 2 hours for flight at the cafe enjoying the tiramsu (good) and over priced green tea (ok ok ja rasa dia). The traffic was minimal, masih tak ramai org. And the Starbuck played very soft christmas music. I really had a very very good 2 hours rest just sitting there and reading my Agatha Christie.

The pic above is for shabbychicmom - the new French roses collection at lovely lace. Bisai ka?


Had this yong tau fu soup 3 days in a row. Tidak lah sedap sangat, tapi mcm bikin hilang haus. The coffee sangat TIDAK sedap.

Metrojaya Laura Ashley home range and clothes colections. Betul-betul gula-gula mata o Laura Ashley ni. I love the white candle holder, tapi rogono dia almost RM200. Inda lah bah kan....unless di KK everyday tiada karan...baru ngam.

Above pic, bikin i terbang semangat, priced at over RM300 per piece. Well...I guess the brand yg bikin mahal.

Love love love collecting pictures of christmas tree...Here are some of them..will do a specific post on christmas tree later. The good and fiunny ones.

Di atas punya decor, agak samak kan.

5 comments:

Val Aziz said...

aiyerrr so dreamy oh your trip..kalu di negara org putih ni lagi lah syok kan..sa sgt suka time dkt2 xmas ni sbb decor2nya sgt cantik2..how la you menahan diri dr malar menyuwaip ah?? i know its almost impossible for me..

Shabbymom said...

wahhhhhhh.....lawe giler lah tu kutin!!!!.....nanti aku mau suruh c "santa" ku kasi beli lahhh...next trip!!!....& tu Laura Asli???....mahal gilak kan....tunggu ku jutawan kali baru ku tebali!!!!!....tu pokok krismas.....lawa kan....bah rumah mu misti ada pokok ok......untuk teaparty kitani!!!!!

Shabbymom said...

psssst....tu yong tau fu di food court midvalley kah?.....macam mana kau ambil gambar d laura asli tu?....inda kana marah kah?...berani gilak kau ani kan....

whimsical said...

kena jeling juga tapi ku pura-pura inda paham bahasa.dorang ingat i pelancong taiwan or vietnam kali.buat-buat bodoh ja

Cath J said...

NIce products you have.. ;-)