Monday, January 12, 2009

Keceriaan & Kejujuran

Bida betul ka tajuk my post M & S? Wakakakakaka. As per the title post - keceriaan adalah gambar-gamar yg menceriakan this autum monday (likey the dark cloudy weather very much).

(sorry all -below paragraph is a coded ayat-ayat. Si M & S ja boleh interpret maybe), or semua org boleh paham pun..wakakakakakakkakakak

Kejujuran tiada gambar pulak! M being sceptical ja pasal kejujuran sesetengah manusia. When out of a sudden a "T-Rex" tetiba membuat "things" in the name of "merapatkan silatu rahim and "semua ini untuk kebaikan org bawahan"...hmmmm banar ka?tapi things yg nak dibuat menyusahkan org lain. Hmmmm.....


Gambar keceriaan - owen melipat kain selepas bangun tidur.

Model keceriaan - si adek bergaya manja.

P/S: Gambar pertama - kejujuran kali kan...kejujuran menyusun piring2!!!! Lemari selepas decor Christmas di panyap. Decor spring kali ni kan.

6 comments:

Shabbymom said...

kejujuran tediri kan...wakakakah!

but...love the lemari!...pssst ikuti saja kemahuannya atu!...karang ia jua panat tu!!!

whimsical said...

au kejujuran tediri!!!!!!!! malas ku si pejuang nasib atu!!!!!!

Val Aziz said...

tebingung skijap...ingatkan rumah shabbymom..punya kiut si Owen..andu bah.

fabmom said...

hihi..gambar 'kejujuran' u berani taruh? wakakakakaa!!! bersangka baik ja la..apa boleh buat..

Uncle Lee said...

Hi Whimsical, you have great looking kids...and your boy sure learning housework early. Ha ha.
You have a nice day, Lee.

Anies Azeera said...

Hehe.. office politics ye?

Tapi memang jujur posting ini, sebab ia luahan isi hati dan ceria juga sebab banyak piring-piring yang menarik!