Saturday, August 1, 2009

Hari Jadi

Jgn lupa hari jadi ku 3 August. Kepada kakak-kakak ku, adik, anak-anak buah dan sahabat handai ku. Si M and Sri suruh kasi tulis apa mauku for hari jadi ku. Lama juga i bepikir.Satu malam akak tak tidur ni M & Sri meng list apa wish ku!
Tapi akhirnya, I rasa I mau "A sincere prayer/doa for good health, ideal weight (kurang kan lemak-lemak), rezeki yang murah dan a sincere and kind heart". Serious Sri and M, itu yg aku butuh kan!!!!!!!
Dear all, i feel old oh and not so excited to reach the age of 37. P/S jgn pula kamu membuat kejutan pada 3 Ogos ya, coz i pi outstation time tu.
Take care all.

8 comments:

IsaiahEzra said...

hahahaaa... for the 1st time you are remlembering ur bday. lol
wah, ya ka??!! *wink* *wink* save my budget.. just kidding ;p

fabmom said...

hai selamat...macam Sri?..aku kasi kek saja la ni..wakakakaaa!!

ogyzain said...

hepi besday to besday girl!!!kesian dia outstation...hehehe

Val Aziz said...

Hayatilah semangatnya!! Happy Birthday Kakak Welwel heheheh..semoga impian mu tercapai..

Shabbymom said...

wakakakahhhhh.......happy busday mbok!!!....fabmom....bari kek lubak saja!!!!!!.....mbok...u jgn lupa....selain murah rezeki, kesihatan dll.....minta dipertemukan jodoh yang baik jua ahhhhhh!!!!....

uji said...

Happy Belated Birthday WhimsY!

Anies Azeera said...

Happy Birthday Whimsy - semoga di panjangkan umur, diberi kesehatan, di murahkan lagi rezeki dan bak kata shabbymom - dipertemukan jodoh yang baik

whimsical said...

Tq Uji, Anies, Fay, M & S, Ogy, val.Tq very much for the ingatan.