Wednesday, June 24, 2009

Nini's Hari Jadi

Nini's bday was on 20th June 2009. Macam banyak betul lah kan the cakes. Cupcakes di ringkatan dan kek empat sagi ordered from Anies. The other 2 dari Economy Bakery (boleh boleh juga o bakery di Keningau ni, sedap dari kek dari Kedai "Selatan" - direct translation english-melayu bagi kedai kek di kk (takut ku kena maki oleh taukeh nya)). Gambar atas, Nini the birthday gal yg menyambut hari jadi ke 51 (atau 18 ka heheh?) dengan sang suami dan anak-anak, Aaron Ian dan Ashley Isaac. Besar betul anak-anak dari parents kan.
Tema kek adalah sukan golf sempena minat si birthday gal. The mini cuppies were firm favorites among the kids. Belum pun majelis start, malar meminta kek mangkuk. Mini kek mangkuk ni memang ngam for the kids due to its size and portion. Tiada yg setakat jilat icing atau makan separuh ja, happy hati ku melihat tiada kek yg wasted. Semua habis licin dijilat dan di makan. Memang nyaman lah kek si Anies ni.

Mamaku dengan anak-anak dan cucunya yg paling besar (Ian si baju merah) dan cicit nya (Izab yg memakai baju petak-petak).Sejuk hati si aunty melihat the kids khusyuk membaca(atau sekadar menengok?) story books selepas kenyang makan kek dan berlari tak tentu arah. Si Nia la paling ketua di antara the kids kan LOL.
Take care all.

3 comments:

fabmom said...

semua kek ada lilin la!
itu kek ekonomi meriah kan..not bad.

Shabbymom said...

mbok...aku mau tinguk cuppies tu jarak dakat bahhhh.....dorang c nia tu saja ja tu...belakon depan anty garang!!!!!....mcm malar jua kamu ber makan-makan kek ani kan......next busday....kau lah kan!!!!....sapa lah mau beli kek untuk u?

Min said...

Hi Val, how are u ? Sorry tak sempat menjawab your last sms masa kat KK dulu. Anyway aku dtg KK on 29th July ni..having another classes sebelum puasa. Hoping to catch up with you and Janet ka nanti. Anyway, aku rasa lama sgt tak jumpa kau Val. Sorry to bother u, takde kawan lain kat KK. Anyway, take care and happy coming birthday, in case I dont see you.