Tuesday, April 14, 2009

Lunch

Had lunch at kedai makan .......... (nama kedai - negara tempat asal pizza). Inda aku mau kasi iklan free for the kedai. Panas hati ku di layan oleh satu waiter yang bernama mula huruf D! (LOL! banyak teka-teki post ni). Mungkin juga dia baru kena marah boss nya, pasal tu dia bad mood. Aku mau order sup kulat, tapi rupanya dorang hanya jual konsep "soup of the day", so tiada lah sup kulat kan. And dia kasi kena aku sebiji, bertanya samada aku faham atau tidak erti "Soup of the day", pukitai punya budak! And then ada lagi aku tanya barang terus dia bilang, semua ada di depan saya (meaning - read the menu yourself!), inda payah lah bah garang sama aunty aunty yang kelaparan kan. Benci aku org yg rude, padahal makanannya bukan free bah.


Patutnya aku dismiss ja his rudeness kan, tapi I didn't. I told him that I want org lain to attend to us and NOT him. Dan aku kasi tau juga ketua waiter (atau ketua sana kali, entah lah apa pangkatnya), that I don't want si D attend kami coz dia rude. I simply don't have the energy to swallow org yg rude today. AKu tak mau lagi pi tu kedai, aku kirim si Sri tapau ja lah (LOL!). Dan aku hukum dengan tidak meninggalkan sebarang usin pecah sebagai tips! (hahahahahah mcm lah hebat ini hukuman kan).


P/S Gambar tiada kaitan dengan post ah. Wakakakakakak! Si princess Cinderella (cinderella ka ni?) inda rude.

6 comments:

Shabbymom said...

sabarrrr kau ging!!!!!....jgn marah-marah!!!!...tapi mimang patut pun tu org kena marah kan.....kerja setakat ambil order pun mau berlagak!!!!...baru ia tau....no play-play with makcik2 yang lapar macam harimau kan......wakakakahhhhh!!!!!!

fabmom said...

waiter bernama D aa..bah, mau diingat tu kalau p sana. lol !

Val Aziz said...

heheheeheh ya bah setau I waiter disana tu penuh courtesy tiba2 gagal pulak seorang ni..walaubagaimanapun sekali hari itu bukan hari dia, dia kena senyum juga bah melayan aunty-aunty yg lapar kan kan

Just plain Sharon said...

sia ndak dapat tahan sia punya ketawa dalam opis. Penuh perasaan sia baca entry si whimsy ni. Yang paling last tu yang comel. Si princess cinderella ndak rude. Hehhehehhe....ada kaitan sama tu gambar dengan cerita juga bah.

whimsical said...

hahahahah pemarah bah ini aunties kan sharon!

IsaiahEzra said...

now I know where I got dat genes...hehehehehe