Thursday, September 4, 2008

For Sri - Mati Hujung

Sri, bisai kan the koliander. quality kutin ni. di Jaya Jusco. Rogono dia RM59.90. besar juga. Besar hati ku mau membeli tapi, seperti biasa i dan M akan "mati hujung". Kepayahan suda bahu i mengangkat beg, terus inda i beli. Menyesal pula i tak beli!!!! Bisai kan!
Di bawah ni, gambar i disambut sebagai antara pembeli pertama di Pavilion!!!! hahahahahah bukan u ja sri mendapat welcome dari si Mr Parkson Grand! Malu malu kan masuk malar kena welcome mcm YB!

8 comments:

Shabbymom said...

punya lawa tu colander nya atu....macam saudara-mara yg kitani bali d Langkawi kan!!!!

mengapa inda kau angkat saja....bisai banar tu!!!!

Anies Azeera said...

..iya lah. Cantik colander tu. sayang juga u ndak beli.

..wah.. a grand welcome ... hehe...dalam malu-malu tu sampat lagi mengambil gambar o kan.

Linda said...

I don't know what you said, but I like the colander.

fabmom said...

memang tanpa sri nda terbeli apa2 kan? jadi mana beg yang ko beli? kasi jeles la kami bah!

Shabbymom said...

na mbok.....kawan mu inda mengarti post mu...wakakakahhhh.....payah kali ia kan...mengunjar perkataan di kamus brunai-inggeris!!!!!

JUE said...

ayak..kau dtg KL, bila lg...nanti aku mau kau sign more forms...

Val Aziz said...

heheheh i can imagine u walk down the aisle oredy heheheh

Poppet said...

wah.. grand welcome.. masa limpas tu, ada kamu jabat2 tangan dengan semua tu penyambut? terasa macam YB pula