Wednesday, August 20, 2008

Adorable

Adorable latest member to the family. Eldest bro's son 2 months old Calvin. he is so gonna be spoilt by his many many aunts wakakakakakakakakakakaakakaaka.....


Had been searching high and low for this classic hot water thermos. Wanted to find something like Cath Kidston's one (shabby chic version of pale green with pink roses). However, ini ja yg ada di Hiap Lee. I wonder if I can spray paint it white...hmmmmmmmmm (wht do u think shabbychic mom? Nyaman ni minum nescafe o kaw kaw kena tuyung frm this termos cina kan).
Take care u'ol.

11 comments:

Lab papa said...

wah, ni thermos memang klasik. Sa ngat lagi mama sa guna dulu2. Dia punya penutup dalam tu memang pakai kayu kan.

Linda said...

I thought you would like this link to the new blog by the creator of Shabby Chic: http://www.rachelashwellshabbychic.blogspot.com/

whimsical said...

TQ linda very very much.Gossssh such amazing blog!!!

Labpapa-hehehe sekarang vesi cincai tiada sudah kayu.dia pakai tin juga tapi dia bungkus pakai kain.heheheh memang classic kan.

Shabbymom said...

adadahhhh...punya adorable fruitson kamu!!!!!...astagaaaa...hitam labat rambutnya kan.....baru 2 bulan tp macam berakal sudah kan!!!!....aku mau betian lagi lah...membari gerigitan ohhhh!!!!

& tu thermos...lawakan...tapi warna merah tu bahhhh....cuba u cat ia....bisai kali tu kan....berapa tah sebuting?

Poppet said...

sia pun ingat oo ni botol palas ni.. cuma sinang picah.. jatuh ja picah abis dalam dia yg kaca mcm cermin tu kan

U.Lee said...

Hi Whimsical, wow, I love the thermos....looks like jurassic ones I used to see in the 50's, ha ha.
Really beautiful. If I see one, I'll get one...
Have a nice day, Lee.

U.Lee said...

Forgot to mention that is sure one cute baby. Love the smile. Lee.

jue said...

wa..ensem jugak ur nephew ni...x da make-over (cukur kepala) ka psl tgk rambutnya lebat...

my adik nur suda di makeover oleh tokwan like 2 wks ago...skrg suda jd GI jane!!!

Val Aziz said...

aiyerrr baby calvin is such an angel..ur flask very kopitam-chic oh.

Janet said...

Si baby Calvin kan....napa muka dia macam bro in law laki Inak ah? Haha...macam 6 bulan dah oh.Cute!

Anies Azeera said...

Cuteeeeee betul oh ni baby. Really-really adorable.

...& the thermos membuatkan ku terkenang ke zaman dahulu.